Zahájení školního roku 2014/2015

Začátek školního roku bývá vždy velmi náročný, a to jak pro děti, tak pro všechny zaměstnance. Po prázdninách spousta dětí odvykne zaběhnutému režimu, musí se sžívat s novým kolektivem, zvyknout si mnohdy na jinou třídu a jiné paní učitelky…Nejtěžší je toto období ale pro děti, které přicházejí do školky poprvé. Letos jsou to děti hodně malé, většina těch nových oslavila teprve nedávno třetí narozeniny, a tak jsme měli trochu obavy, jak to zvládnou. Nutno ale říct, že většina z nich si zvykla poměrně rychle. Nějaké slzičky se sice objevily, ale to se během září opět srovná a vlídné paní učitelky určitě připraví pro děti takový program, který je zaujme a na nějaký pláč brzy zapomenou. Ve školce máme spoustu krásných hraček, úžasných didaktických pomůcek a výtvarných potřeb, každá paní učitelka má připravenou velkou zásobu básniček, her a písniček a hlavně nápadů, takže nudit se nikdo rozhodně nemusí! 🙂
Navíc nás i v tomto roce čeká spousta báječných pohádkových představení, programů pro děti a výletů. Dokonce i v tomto “zahajovacím” měsíci jsme už stihli jednu pěknou pohádku, a to “O princezně Rozmařilce”. Divadélko Kašpárkův svět s ní přijelo přímo k nám, do mateřské školy a všem se moc líbila.
V září také proběhla první rodičovská schůzka, na které paní ředitelka seznámila rodiče s provozem školy, školním řádem a také s novým způsobem placení stravného a školného. Letos jsme zavedli novinku ve formě jistiny, kterou rodiče během září složí na účet školy.Z těchto prostředků nakoupí vedoucí školní jídelny zásoby pro kuchyň a tato vložená částka bude potom v červnu individuálně vyúčtována.
Rodiče byli také seznámeni s nabídkou mimoškolních aktivit a kroužků. Letos mohou svoje děti přihlásit opět na kroužek keramiky, na angličtinu, orientální tanečky a logopedickou prevenci.
Doufáme, že všem dětem se bude ve školce líbit, najdou si nové kamarády a budou se sem každý den těšit! 🙂

 

P1160624 - kopie P1160656 - kopie P1160666 - kopie P1160689 - kopie P1160691 P1160692 P1160693 P1160695 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 
 

Podpořte nás na sociálních sítích: